Šport > Nogomet
410 ogledov

Verbič z obžalovanjem nagovoril navijače

Benjamin Verbič
Slovenski reprezentant je ostal brez atraktivne tekme.

Dinano Kijev bo v četrtek zvečer na svojem stadionu Olimpiyskiy na povratni tekmi osmine finala Lige Evropa gostil Chelsea in lovil zaostanek 3:0 s prve tekme v Londonu.

Zinedine Zidane Real Madrid Real Madrid Šport Zidane že pripeljal prvo drago okrepitev

V britanski prestolnici ukrajinski zasedbi zaradi rumenih kartonov ni mogel pomagati slovenski reprezentant Benjamin Verbič, brez njega se bo Dinamo moral znajti tudi na povratnem obračunu. Nogometaš iz Vojnika se je namreč v preteklih dneh namreč spopadal z boleznijo, njegovo zdravstveno stanje pa je načeto do te mere, da proti Angležem ne bo zaigral.

"Z obžalovanjem moram sporočiti, da ne bom igral tekme (proti Chelseaju, op. a.). Ta teden sem bil bolan in delal sem vse, kar je bilo v moji moči, da bi se pripravil, toda na žalost ne bom mogel igrati. Tam (na stadionu, op. a.) bom v podporo ekipi in upam, da se vidimo," je na družbenih omrežjih zapisal slovenski reprezentant.

Verbič se je sicer znašel na seznamu Matjaža Keka za uvodni srečanji Slovenije v kvalifikacijah za Euro 2020, ko se bodo fantje s Triglavom na dresu merili z Izraelci in Severnimi Makedonci.

Matjaž Kek Zdaj gre zares Šport Kek razkril adute, znana usoda Jana Oblaka

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.