Šport > Nogomet
1695 ogledov

Buffon bi se drugače lotil Oliverja

gianluigi buffon Reševalni pas/Twitter
Gianluigi Buffon o incidentu na zadnji tekmi lige prvakov.

Nekaj dni po četrtfinalni tekmi lige prvakov v Madridu, ko je po dosojeni enajstmetrovki v korist Reala Gianluigi Buffon prejel rdeči karton, vratar Juventusa ni spremenil svojega mnenja. Med drugim ga je k opravičilu za izrečene besede na račun sodnika Michaela Oliverja pozval tudi športni časnik La Gazzetta dello Sport, a italijanski veteran še vedno nima ravno visokega mnenja o omenjenem delilcu pravice.

"V takšni situaciji je povsem logično, da se izgovorijo neke besede. Če bi se to zgodilo zdaj, bi znova ugovarjal, a bi to storil na bolj vljuden načun. Sodnik Oliver? Fant, ki se je znašel v zase pretežki in preveliki situaciji," je o zadnjih trenutkih sredine tekme dejal Buffon.

gianluigi buffon Zaušnica Šport Od Buffona zahtevajo opravičilo

"Kot kapetan ekipe, sem branil svoje soigralce in pet tisoč navijačev Juventusa, ki nas je podpiralo v Madridu. Moja reakcija je bila nujna, čeprav je morda zmanjšala moj ugled," je v pogovoru za Le Iene.

Po tekmi je bila sicer njegova retorika na Oliverjev račun precej močnejša: "Če dosodiš takšno 11-metrovko v 93. minuti, nisi človek, ampak morilec. Žival. Ta sodnik nima srca, namesto njega ima koš za smeti."

Giorgio Chiellini Po tekmi Šport Chiellini: Koliko ste plačali sodniku?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice