Šport > Nogomet
1309 ogledov

Ramos jo je odnesel brez nove kazni

sergio ramos Reševalni pas/Twitter
Kapetan Reala bo lahko zaigral na prvi polfinalni tekmi.

V polfinalu lige prvakov, kjer se bo madridski Real pomeril z münchenskim Bayernom, bo lahko zaigral tudi kapetan kraljevega kluba Sergio Ramos. Ta je bil suspendiran za povratno četrtfinalno tekmo z Juventusom, dvoboj pa bi si tako moral ogledati iz tribun. A španski reprezentant v končnici napetega obračuna ni zdržal na predpisanem mestu in se je prebil povsem blizu zelenice, ob za Italijane sporni enajstmetrovki pa se je celo zapletel v pogovor s trenerjem belo-črnih Massimilianom Allegrijem. "To je čista enajstmetrovka," je dejal italijanskemu strategu, ki mu je odvrnil, da je vsa zadeva vsaj na sivem področju.

Zaradi kršitve pravil, po pravilih Evropske nogometne zveze se nogometaš v času suspenza ne sme približati igrišču, je Ramosu grozila nova kazen, a so se pri Uefi odločili, da kapetana Reala ne bodo še enkrat kaznovali z obrazložitvijo, da ni stopil na zelenico.

Pri Realu pravijo, da jih ni skrbelo, saj so preučili pravila, ki igralcu ne prepovedujejo gibanja po tunelu, kjer se je Ramos tudi zapletel v razpravo z igralci Juventusa po koncu tekme.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice