Šport > Nogomet
1235 ogledov

Ronaldo presenečen nad reakcijo Juventusa

cristiano ronaldo Epa Portugalec rad razkazuje svoje mišice.
Cristiano Ronaldo je na tekmi z Juventusom zabil že svoj 120. zadetek v Ligi prvakov.

Real Madrid bi v četrtfinalu Lige prvakov skoraj doletela enaka usoda Barcelono, ki je na povratni tekmi z AS Romo zapravila tri gole prednosti in se poslovila od tekmovanja.

Daniele De Rossi Liga prvakov Šport Romi uspel čudež, Barca na kolenih

Tudi galaktiki, ki so Juventusu dopustili, da je v Madridu izničil tri gole zaostanka, so se sprehajali po robu, a na koncu napredovali po zaslugi uspešno izvedene najstrožje kazni v režiji Cristiana Ronalda.

massimiliano alegri sergio ramos Velika neumnost Šport Kapetanu Reala grozi prepoved nastopa v polfinalu

"Tekma je bila res težka. To je bila lekcija, da v nogometu ni daril. Boriti se je treba do konca. Lahko bi dosegli več golov, a so Buffon in ostali nogometaši Juventusa igrali zelo dobro. Zaslužili smo si napredovanje," je povedal mož odločitve.

Spregovoril je tudi o sporni sodniški odločitvi, ki je Realu na koncu prinesla odločilni zadetek. "Ne razumem, zakaj so protestirali. Če ne bi naredili prekrška, bi Lucas zadel. Udarec je dobil izza hrbta. Benatia in ostali so nas celo tekmo brcali od zadaj. Tako pač igrajo," je dodal.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Portugalec je bil pred izvedbo najstrožje kazni pod velikim pritiskom, saj se je čakanje zaradi protestov domačih zavleklo za več minut. "Trajalo je celo večno. Srce mi je razbijalo, vendar sem se uspel pomiriti. Vedel sem, da je strel odločilen. Hvala bogu, da sem zadel," je dejal.

O tretjem zaporednem naslovu v Ligi prvakov še ni želel razmišljati. "Korak za korakom. Najprej se moramo uvrstiti v finale," je sklenil Ronaldo.

Real Madrid je dvakratni branilec naslova Lige prvakov, skupno pa ima v tem tekmovanju rekordnih 12 lovorik.

Giorgio Chiellini Po tekmi Šport Chiellini: Koliko ste plačali sodniku?

 

Gianluigi Buffon Gospod Šport Buffon kljub jezi navdušil s to potezo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice