Šport > Nogomet
693 ogledov

Igralec čakal na "znak od zgoraj", da sprejme ponudbo

Fabinho
V Liverpool ni želel prestopiti, dokler se ni prepričal, da je to res božja volja.

Fabinho je letos za 45 milijonov evrov prestopil iz Monaca v Liverpool. Toda preden se je pridružil četi Jürgena Kloppa, se je preko WhatsAppa javil svojim prijateljem iz otroštva in jih prosil, naj molijo za njega, da ga bog usmeri in mu da znak, da odobrava njegovo selitev v Anglijo.

"Od nekdaj si je želel igrati za Liverpool. Toda ne bi odšel, če ne bi bil prepričan, da si tudi bog to želi. Poslal nam je eno avdio sporočilo, v katerem nas prosi, naj molimo zanj, da ga bo bog usmeril na pravo pot. Hotel je izvedeti, če je selitev v Liverpool resnično božja volja. Želel je svoj notranji mir, zato nam je rekel, da ne bo odšel, če si bog tega ne želi," je v razgovoru za angleški The Sun razkril Fabinhov prijatelj Paul Conrado.

Kljub temu, da je v klub prišel kot velika okrepitev, pa Brazilec za Rdeče še ni debitiral. "Od nekdaj je sanjal o Premierligi. Vedno je govoril zgolj o njej. Ko bo debitiral za Redse, bo uresničil svoje sanje," je dodal Conrado, nato pa izpostavil, da je Fabinho zelo goreč vernik že od malih nog: "Njegova celotna družina je stalno hodila v cerkev, vsi so goreči verniki. Dobili smo se na ulici, da bi igrali nogomet, šli bi do njegove hiše, da povabimo še njega, toda on bi nam odvrnil, da ne more, ker ima sestanek z bogom. S tem nam je hotel povedati, da moli."

Fabinho | Avtor: Profimedia Profimedia

Da celotno Fabinhevo življenje usmerja vera, je potrdil še en njegov prijatelj iz Brazilije, Diego Castro. Veliko vlogo naj bi odigrala tudi pri izbiri dekleta, s katerim namerava preživeti preostanek življenja

"Spomnim se, da mu je bilo všeč neko dekle in je začel razmišljati o tem, da bi jo povabil na zmenek. Večina nas ne bi dvakrat razmišljala, toda Fabinho je bil resen s svojimi načrti. Ni se želel z njo zgolj pozabavati. Pogovarjal je o tem z več ljudmi, tudi z družino, dosti časa je preživel v molku in razmišljanju, na koncu pa si je premislil. Rekel je, da čuti, da bi ga ta veza ovirala pri njegovih nogometnih in osebnih načrtih," je povedal Castro.

"Mislim, da ni hodil s čisto nobenim dekletom, dokler ni spoznal Rebece Tavares, ki je tudi zelo verna. Z njo se je poročil leta 2015. Zelo je čvrst v svojih prepričanjih. Do poroke sploh ni imel spolnih odnosov," je zaključil Fabinhev prijatelj.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice