Šport > Nogomet
2451 ogledov

Tragična figura finala morala zapustiti klub

Loris Karius Epa
Nemški vratar Loris Karius se je preselil v novo sredino.

Vratar angleškega nogometnega prvoligaša Liverpoola Loris Karius, ki je bil na Otoku minulo sezono glavni krivec za poraz rdečih v finalu Lige prvakov, bo kariero nadaljeval v Turčiji. Turški mediji poročajo, da se bo nemški nogometaš kot posojen igralec za dve leti preselil k istanbulskemu velikanu Beşiktaşu.

Posoja Kariusa je vredna dva milijona evrov, je poročala televizija NTV, in dodala, da je dogovor skoraj v celoti sklenjen in bo uradna objava sledila kmalu. Dnevnik Hurriyet je objavil podobno poročilo, dodal pa je, da bo Karius prejemal po 1,4 milijona evrov letne plače.

mohamed salah Neverjetno Šport Klub svojega zvezdnika prijavil policiji!

Beşiktaş, ki je dvakrat zapored osvojil turško prvenstvo, preden je lani Galatasaray prekinil njegov niz, je iskal vrhunskega vratarja vse od odhoda španskega čuvaja mreže, Fabrija, ki se je preselil k Fulhamu.

Karius je minulo sezono v finalu lige prvakov storil nekaj grobih napak in omogočil madridskemu Realu do naslova, trener Liverpoola Jürgen Klopp je pozneje dejal, da je vratar napake storil zaradi pretresa možganov, ki ga je utrpel med tekmo.

A kljub temu se je njegov status prvega vratarja moštva rdečih končal takoj, ko se je na Anfield Road preselil 25-letni brazilski vratar Alisson; rdeči so AS Romi zanj odšteli rekordnih 67 milijonov funtov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice