Šport > Nogomet
544 ogledov

Ženi sodnika Oliverja grozijo

gianluigi buffon michael oliver Epa
Strasti se še niso umirile.

Britanska policija preiskuje grožnje soprogi sodnika Michaela Oliverja, ki je v sredo na nogometni tekmi lige prvakov med Realom iz Madrida in Juventusom v zadnji minuti dosodil za nekatere sporno enajstmetrovko za Špance, ki so po uspešnem strelu Cristiana Ronalda napredovali v polfinale tekmovanja.

gianluigi buffon Po nekaj dneh Šport Buffon bi se drugače lotil Oliverja

Ženi Lucy, ki je prav tako sodnica, sodi tekme ženske angleške lige in tudi tekme nižjih angleških moških lig, so grozili prek spleta, prek telefona, ki ga je nekdo objavil na socialnih omrežjih, skupina mladeničev pa je šla še dlje, zakonskemu paru je grozila kar pred družinsko hišo. Trkali so po vratih in kričali žalitve skozi odprtino za pošto.

"Tvoj mož je kos dre..," je le eden od zapisov, ki ga je na svojem twitter profilu lahko zasledila sodnica, nekateri pa so paru celo grozili s smrtjo. Lucy Oliver je že zamenjala telefonsko številko.

A Lucy in Michael Oliver sta deležna tudi podpore. Več italijanskih nogometnih navdušencev se je opravičilo za početje ostalih privržencev. "V imenu vseh bi se rad opravičil za njihovo početje, ne predstavljajo vseh nas. Na žalost je veliko takšnih, ki so se spustili na tako nizko raven. Premalo je, če rečem, da me je sram. Smo boljši od tega, vsaj jaz menim tako," je zapisal eden izmed njih.

Združenje profesionalnih angleških sodnikov, ki sicer stoji za svojim članom, je že obsodilo grožnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice