Šport > Nogomet
2327 ogledov

Liverpool po napaki Slovenca do najhitrejšega zadetka v svoji zgodovini

Liverpool
Gvinejec Naby Keita se je zapisal v zgodovino Liverpoola, potem ko je izkoristil napako našega mladega nogometaša ter zabil najhitrejši gol v zgodovini Redsov.

Liverpoolov nogometaš Naby Keita je postal najhitrejši strelec Redsov v zgodovini Premierlige. Keita je namreč proti Huddersfieldu zadel po zgolj petnajstih sekundah tekme ter popeljal Liverpool v vodstvo 1:0. Kasneje sta se mu po dvakrat pridružila še Sadio Mane in Mohamed Salah, ki sta poskrbela za zmago s kar 5:0. Liverpool je tako v 36. kolu Premierlige poskrbel, da se boj za lovoriko nadaljuje.

Keita pa je pri svojem zadetku imel precejšnjo pomoč domačinov, predvsem našega Jona Gorenca Stankovića, ki je na kritičnem delu igrišča poklonil žogo Mohamedu Salahu.

Egipčan je nato potegnil v napad ter asistiral Keitaju, kateri je rutinirano premagal nemočnega Jonasa Lossla ter zatresel mrežo za vodstvo Liverpoola.

Zanimivo je, da je zgolj dva dni pred zadetkom Keitaja Shane Long iz Southamptona dosegel najhitrejši gol v zgodovini Premierlige, za katerega je na tekmi z Watfordom potreboval vsega 7,69 sekund.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice