Šport > Nogomet
805 ogledov

Ali je sodnik res slavil zmago Liverpoola?

sodnik liverpool Print Screen
Na Otoku odmeva domnevni incident, ki se je zgodil v zaključku tekme med Liverpoolom in Tottenhamom.

Liverpool je po zaslugi avtogola Toby Alderweirelda v 90. minuti tekme na Anfiledu premagal Tottenham (2:1) in se s tekmo več zavihtel na prvo mesto premierligaške lestvice. Vse do izteka 89. minute je kazalo, da bo na vrhu ostal Manchester City, ki je v soboto zlahka odpravil Fulham (0:2), a se je redsom v ključnem trenutku nasmehnila fortuna.

Velikemu slavju domačega moštva se je pridružil človek, oblečen v uradno jakno angleškega nogometnega prvenstva. Ker naj bi šlo za četrtega sodnika, je njegovo veselje ob zmagovitem zadetku Liverpoola sprožilo val ogročenja, razjarjeni navijači Tottenhama in Manchester Cityja pa so posnetek takoj po tekmi razširili po družbenih omrežejih ter tako odlično protestirali nad domnevno pristranskim sojenjem v korist varovancev Jürgena Kloppa.

Zgodbo so prvi raziskali novinarji angleškega Mirrorja, ki negirajo očitke navijačev in trdijo, da človek na posnetkku v resnici ni ligaški uradnik, pomočnik ali četrti sodnik Stuart Atwell, ampak maser sodniške ekipe, ki ga je za tekmo delegirala domača ekipa.

Uradnega potrdila še ni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice