Šport > Nogomet
4755 ogledov

Znano, kaj je pobiralec žog zabrusil Kloppu

jürgen klopp Print Screen
Oče pobiralca žog na Goodison Parku je razkril vsebino pogovora med njegovim sinom in Jürgenom Kloppom.

Pobiralec žog Charlie Callaghan je po koncu derbija Merseyside pritegnil pozornost gostujočega stratega Jürgena Kloppa. S posmehljivim aplavzom je trenerja Liverpoola privabil k sebi, nakar sta si izmenjala nekaj besed.

jürgen klopp Soočenje Šport Predrzni otrok izzval bes Jürgena Kloppa

Na prvi pogled se je zdelo, da Klopp ni pretirano navdušen nad provokacijo, čeprav se je kasneje široko nasmehnil.

Vsebino pogovora je za otoške medije razkril Charliejev oče Steve, ki je potrdil, da je interakcijo s Kloppom sprožil sakrastičen aplavz. "Šlo je za šaljiv pogovor med Charliejem in Jürgenom. Nobenih groženj ni bilo. Vse skupaj je potekalo v zelo prijetnem duhu, kar je tudi bistvo našega derbija. Charlie ga je vprašal za mnenje o finalu svetovnega prvenstva."

Vprašanje se je nanašalo na Kloppovo izjavo pred mestnim derbijem, s katero je nasprotnemu moštvu očital, da je Merseyside derbi za Everton kot "finale svetovnega prvenstva".

Na provokacijo se je kasneje odzval tudi trener Tofees Marco Silva in spomnil na slavje, ki ga je po koncu zadnjega derbija uprizoril prav trener Liverpoola. Redsi so takrat zmagali z golom v 96. minuti, Kloppu pa se je ob tem naravnost utrgalo.

"Slavili so tisti srečni zadetek. Oni so slavili, kot da so osvojili svetovno prvenstvo," je dejal Silva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice