Šport > Nogomet
4613 ogledov

Predrzni otrok izzval bes Jürgena Kloppa

jürgen klopp Print Screen
Trener Liverpoola se je na provokacijo odzval, a se je vse skupaj končalo z nasmehom.

V 29. krogu elitnega angleškega prvenstva je bil odigran Merseyside derbi med mestnima rivaloma Evertonom in Liverpoolom. Tekma na Goodison Parku, kjer se je zbralo skoraj 40.000 gledalcev, se je končala brez zadetkov (0:0).

Varovanci gostujočega stratega Jürgena Kloppa so z remijem izgubili prvo mesto na ligaški lestvici, kjer ima vodilni Manchester City (71) zdaj točko prednosti pred Liverpolom (70). Ekipa Pepa Guardiole je v soboto premagala AFC Bournemouth (0:1) in s tekmo več prevzela vodstvo, po spodrsljaju tekmeca pa ima zdaj najboljše izhodišče za napad na drugi zaporedni naslov angleškega prvaka.

Za enega najbolj zanimivih trenutkov tekme na Goodison Parku je poskrbel pogumni pobiralec žog, ki se je odločil provocirati gostujočega trenerja. Klopp se je ravno odpravil v smeri navijačev Liverpoola, da bi se jim zahvalil za podporo, ko je opazil posmehljiv aplavz mladega fanta.

klopp | Avtor: Print Screen Print Screen

Nemec se je soočil z mladim provokatorjem in mu navrgel nekaj besed, a se ga fant ni ustrašil in mu celo pokazal dvignjen palec. Takrat se je priljubljeni trener redsov bržkone zavedal, da je pravkar podlegel provokaciji otroka, zato si je hitro nadel nasmešek in odšel svojo pot.

"Čakam, da bo Klopp za remi okrivil pobiralca žog," se je glasil eden izmed zapisov na družbenih omrežjih. "Klopp je pod pritiskom. Pobiralec žog mu je prišel do živega," je dodal nek uporabnik.

Liverpool je z remijem prvič po 7. decembru lani izgubil prvo mesto na lestvici. "Tekma je bila zelo težka. Divji nasprotnik. Veter je pihal z vseh strani, kar nikomur ni bilo v pomoč. Težko smo nadzirali potek. Imeli smo tri ali štiri velike priložnosti. Ne spominjam se, da bi oni imeli kakšno. Podaljšali smo niz nepremaganosti proti njim, čeprav rezultat ni takšen, kot bi si želeli," je po tekmi dejal nemški strateg.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice