Šport > Nogomet
3226 ogledov

Igralec pretepel trenerja, klub nad njega poslal policijo

Aboubakar Kamara
Tokrat je šel resnično predaleč.

V trening centru londonskega Fulhama je prišlo do incidenta, posredovati je morala policija, ki je na hladno odpeljala enega izmed nogometašev. Ta se je fizično lotil enega izmed trenerjev v klubu. Po poročanju BBC-ja je nasilno dejanje 'delo' 23-letnega francoskega napadalca Aboubakarja Kamare, ki se je Londončanom pridružil leta 2017 iz Amiensa. V klubu sicer igralčeve indentitete niso želeli potrditi, so pa zapisali, da je "za nedoločen čas izključen iz vseh klubskih aktivnosti".

"Klub je metropolitanski policiji hvaležen za hitro posredovanje. Vzdržali se bomo nadaljnjih komentarjev, bomo pa popolnoma sodelovali v preiskavi in sodnih postopkih," so še sporočili iz kluba. 

Pri policiji so potrdili, da so v ponedeljek v trening centru v New Maldenu aretirali osebo starejšo od dvajset let in jo odpeljali na policijsko postajo v južnem Londonu.

Kamara, ki se je v tej sezoni med vadbo joge spopadel že s soigralcem Aleksandrom Mitrovićem, naj bi tokrat v trening centru iskal pojasnila o svoji nadaljni klubski karieri.

Trener Fulhama Claudio Ranieri je sicer pred dobrimi tremi tedni dejal, da je "želel ubiti Kamaro", ko ta na tekmi s Huddersfieldom ni želel izročiti žoge izvajalcu enajstmetrovk Mitroviću, nato pa je sam zapravil strel z bele točke. Francoz je v tej sezoni odigral 15 tekem za Fulham.

Komentarjev 3
Sorodne novice