Šport > Nogomet
7253 ogledov

Sramotno norčevanje iz umrlega Argentinca

Emiliano Sala St. Mary's
Človeška nizkotnost včasih ne pozna meja. To se je pokazalo na srečanju angleške Premier League.

V soboto popoldne sta se na stadionu St. Mary's pomerila domači Southampton in Cardiff City. Srečanje so dobili gostje (1:2), potem ko je Southampton sicer izenačil v 91. minuti, a 120 sekund kasneje prejel gol in izgubil.

Konec je Šport Policija potrdila: Iz razbitin smo potegnili truplo Emiliana Sale

Tekmo, ki je bila zelo pomembna v luči boja za obstanek, je zaznamoval precej neokusen incident. Dva navijača Southamptona sta namreč posnemala let letala, s čimer sta očitno želela spomniti pristaše Cardiffa na nesrečo Argentinca Emiliana Sale, ki je po podpisu pogodbe s Cardiffom strmoglavil v morje med potjo čez Rokavski preliv. Pred dnevi je angleška policija sporočila, da je našla njegovo truplo.

kreten iz Southamptona | Avtor: PrtSc PrtSc

Po podatkih z Otoka je policija v Southamptonu že identificirala oba provokatorja in stekli bodo ustrezni postopki. 

Na enem od priloženih posnetkov se nazorno sliši tudi negodovanje, ki so ga v smeri obeh "imitatorjev" pošiljali pristaši Cardiffa.

Emiliano Sala Psička Nala Šport Zvesta psička izginulega nogometaša dobila nove lastnike

Nekaterim pač nogomet in ostali športi na žalost služijo za zdravljenje različnih frustracij. Southampton je že napovedal, da bo obema provokatorjema prepovedal vstop na nadaljnje tekme.

Komentarjev 1
  • Rose_Tooth 17:46 10.februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni strani z lahkoto dobi več d0hodka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com