Šport > Nogomet
4317 ogledov

Zvesta psička izginulega nogometaša dobila nove lastnike

Emiliano Sala Facebook
Ko se je Emiliano Sala pred štirimi leti preselil v Nantes, je živel sam. Toda kmalu si je našel zvestega prijatelja, ki mu je stal ob strani v dobrem in slabem. Psička Nala bi se morala z njim preseliti v Wales, toda nihče iz nerazdružljivega para ne bo videl Cardiffa...

"Nala, njegova najzvestejša sopotnica, je sedaj naša, družinska. Nikoli nismo niti pomislili, da bi jo dali posvojiti," ja na svojem Instagram profilu zapisala Romina Sala, sestra argentinskega napadalca Emiliana sale.

Emiliano Sala pes | Avtor: Instagram Instagram

Družina je vse do zadnjega trenutka upala, da je Emiliano še vedno živ, toda v četrtek je bilo iz globine 67 metrov na obalo izvlečeno truplo najdeno v razbitinah strmoglavljenega letala. Zaenkrat se še ne ve, ali gre za nesrečnega argentinskega nogometaša, ali pilota Davea Ibbotsna.

Emiliano Sala Našli letalo Šport "Med razbitinami se vidi ena oseba"

Ko so bile pred nekaj dnevi na dnu Angleškega kanala najdene razbitine letala, je Romina objavila čustveno sporočilo. "Tudi Nala te čaka," je zapisla Romina ob sliko zveste Emilianove prijateljice, ki je stala poleg okna in strmela v daljavo. Psička naj bi se po besedah družine Sala vsako večer postavila pred okno, kjer se umiri in gleda v daljavo.

pes Emiliana Sale Ganljivo Šport Vsak večer zre v daljavo in ga čaka

Nala bi se sicer morala preseliti s svojim lastnikom v Cardiff. Emilianova sestra je urejala še zadnje potrebne papirje, da bi se lahko psička pridružila svojemu lastniku v njegovem novem klubu, toda usoda je hotela drugače. Emiliano ni prispel do Cardiffa, Nala pa je dobila nove lastnike.

Emiliano Sala Posel je posel Šport Nantes od Cardiffa zahteva odškodnino za izginulega nogometaša emiliano sala Hude obtožbe Šport "Sala ni želel na letalo, nekdo ga je prisilil"
Komentarjev 2
  • ana19 09:56 08.februar 2019.

    Nic ni brez vezni clanek, razen za tiste, ki nearajo zivali.

  • porko2 06:52 08.februar 2019.

    Kakšen brezvezen članek. Kaj nimate več kaj pisat?

Sorodne novice