Šport > Nogomet
7633 ogledov

Tragično poslednje sporočilo izginulega nogometaša

Emiliano Sala
Glavna torkova športna novica dneva je tragično izginotje argentinskega nogometaša Emiliana Sale, ki se je nahajal v letalu, ki je v ponedeljek zvečer izginilo z radarske slike nekje na področju Angleškega kanala.

Emiliano Sala se je vračal iz Nantesa, kjer se je poslovil od svojih nekdanjih soigralcev, s katerimi je tudi napravil še zadnjo skupno fotografijo, ob katero je zapisal sporočilo "La ultima ciao", kar v prevodu pomeni "Poslednji pozdrav".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪La ultima ❤️ ciao @FCNantes 👋🏻💛💚‬

A post shared by Emiliano Sala (@emilianosala9) on

Kmalu za tem se je nesrečni Sala vkrcal na letalo za Cardiff, ki je nato izginilo. Po zadnjih otoških novicah naj bi angleški in francoski helikopterji zaenkrat brez uspeha preiskovali področje okoli otoka Alderney, iznad katerega je bilo letalo nazadnje locirano, preden je izginilo z radarja.

reševalna akcija VB Grozno Šport Letalo izginilo, Slovenec v strahu za prijatelja

Sala je sicer v soboto postal najdražja okrepitev v zgodovini Cardiff Cityja, kateri je Nantesu zanj odštel kar 17 milijonov evrov.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.