Šport > Nogomet
657 ogledov

Uporabili bodo nov način za iskanje izginulega nogometaša

Emiliano Sala
Preko interneta je bilo zbranih že preko 300.000 evrov, svoje so pristavili tudi številni nogometni zvezdniki in iskanje izginulega nogometaša se lahko ponovno nadaljuje.

Iskanje izginulega nogometaša Cardiff Cityja Emiliana Sale je bilo uradno zaustavljeno pred štirimi dnevi, toda starši pogrešanega Argentinca so uspeli izboriti nadaljevanje iskalne akcije.

Emiliano Sala Emiliano Sala Šport Iskanje izginulega nogometaša uradno končano

Salini starši so namreč preko spletnih donacij, pri katerih so sodelovali tudi številni nogometaši, uspeli zbrati preko 300.000 evrov, kar je dovolj, da najamejo podjetje Bluewater Recoveries, ki bo nadaljevalo z iskanjem. Pri iskanju izginulega letala naj bi uporabili tudi nov način. S posebno opremo bodo začeli preiskovati tudi morsko dno v okolici otoka Alderney v Angleškem kanalu, kjer so nazadnje zasledili pogrešano letalo.

Bluewater Recoveries | Avtor: Profimedia Profimedia

"Družina se ne preda, oni še vedno upajo. Emiliana smatrajo za pogrešano osebo in ne bodo odnehali, dokler ne dobijo dokazov, ki bi jih prepričali o nasprotnem," so sporočili pri Bluewater Recoveries.

Iskanje Emiliano Sala Zdaj bodo nadaljevali Šport Trener pretresen po nesreči: Najhujši teden v življenju

"Družina je odločena, da bo prišla do manjkajočih odgovorov. Edini način, da pride do njih, pa je, da najdemo pogrešano letalo," so zaključili pri Bluewater Recoveries.

Reševalne ekipe so sicer prečesale že skoraj 4500 kvadratnih kilometrov, toda niso našle sledi o izginulem letalu. Tri letala ter pet helikopterjev je skupaj območje preletavalo več kot 80 ur, iskanju se sta se pridružila tudi dva reševalna čolna ter več ladij, toda brez uspeha. Na koncu je bilo iskanje preklicano, Emiliano Sala ter pilot pa razglašena za mrtva.

emiliano sala Prepis pogovora Šport Tako se je dogovoril za usodni let kante sala Preobrat? Šport Zvezdnik pripravljen plačati vse stroške reševalne akcije Emiliano Sala Tudi Messi s prošnjo Šport Pilot brez prave licence, dolgoval je 18 tisoč funtov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice