Šport > Nogomet
8558 ogledov

Nekdanje dekle: "Salina smrt ni bila nesreča."

Emiliano Sala Instagram
Nekdanje dekle Emiliana Sale je prišlo na plan z resnimi obtožbami.

Berenice Schkair, nekdanje dekle izginulega nogometaša Cardiff Cityja Emiliana Sale, se je zaradi sporočila na svojem Twitter profilu znašla v središču pozornosti vseh svetovnih medijev.

Na profilu, ki ga je medtem že zaklenila, je objavila: "Ne verjamem, da je šlo za nesrečo, kar raziščite nogometno mafijo!"

Emiliano Sala | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Berenice je svojo zadnjo objavo nato kmalu izbrisala, prav tako pa njen profil ni več dostopen javnosti.

Oglasila pa se je tudi preko svojega Instagram profila, kjer je objavila srce parajočo sporočilo:

"Želim si, da bi se zbudila in ugotovila, da to ni resnično. Prosim vas, raziščite, kaj se je zgodilo Emilianu Sali, ker ne verjamem, da je šlo za nesrečo ter da so prekinili iskalno akcijo zaradi slabega vremena. Ne morem verjeti, da so reševanje prestavili na naslednji dan, da so nesmiselno izgubili čas, ko bi lahko iskali," je bila Berenice polna očitkov.

emiliano sala Upanja ni več Šport Šokantno priznanje pilota le dva dni pred nesrečo

"Počutim se nemočno, vse skupaj je nočna mora. Zlomljena sem. Čutim bolečino, bes, nemočna sem, ker ne morem ničesar storiti. Emi, bodi močan kot vedno, ti si borec! Čakamo te," je čustveno zaključila svoje sporočilo.

Emiliano Sala Emiliano Sala Šport Iskanje izginulega nogometaša uradno končano sala navijači nantes Bal se je najhujšega Šport Grozljivo sporočilo pogrešanega nogometaša: "Letalo razpada!"
Komentarjev 1
  • robi37 16:35 31.januar 2019.

    zanimivo da je tale Cardiffov strelec, katerega oče je to organiziral z njegovim bratom verjetno osumljen. Preko sms prestavi McKay let iz jutra na večer ob 7. Sala ga vpraša če bo vredu iti z prtljago on pa reče da ...prikaži več je dovolj prostora v letalu. torej je videl letalo. Verjetno je tudi vedel da je enomotorno in da ni dovolj varno... to je vedel tudi pilot ki bi dejansko mogel leteti, je pa si našel zamenjavo; gospoda Ibbsona... Meni je tu nekaj fejst sumljivo. Ni htel konkurence za sinba v klubu..