Šport > Nogomet
927 ogledov

Katastrofalna novica za Liverpool

mohamed salah Epa
Ob že tako nemogoči nalogi je angleškega velikana doletel še en, bolje rečeno kar dva udarca.

Angleški nogometni velikan Liverpool na torkovi povratni tekmi polfinala lige prvakov proti Barceloni ne bo mogel računati na standardna člana prve enajsterice v napadu, Mohameda Salaha in Roberta Firminha, je danes potrdil trener rdečih Jürgen Klopp.

"Salah in Firminho zaradi poškodb ne bosta na voljo na jutrišnji tekmi," je pred povratnim dvobojem novinarjem v Liverpoolu sporočil 51-letni nemški strateg.

Mohamed Salah Liverpool v šoku Šport Grozljiv padec in poškodba Salaha, ki so ga odnesli na nosilih

Firminho je že pretekli teden v ligi prvakov zaradi poškodbe dimeljske mišice vstopil šele pozno v drugem polčasu tekme, ki jo je Barcelona na domačem Camp Nouu dobila s 3:0. Brazilec nato ni bil na voljo za sobotno ligaško tekmo proti Newcastlu.

Angleška ekipa pa je konec tedna doživela nov udarec pri lovu zaostanka za španskimi prvaki, ko se je na tekmi z Newcastlom poškodoval še najboljši strelec moštva Salah.

jurgen klopp Švica kliče Šport To je izrekel pred štirimi leti, bo prelomil obljubo?

Egipčan je dobil udarec v glavo in so ga morali na nosilih odnesti z igrišča. Klopp je potrdil, da je Salah utrpel pretres možganov, tako da ne bo nared za povratno tekmo z Barcelono.

"Dva izmed najboljših napadalcev na svetu nam bosta manjkala, mi pa moramo doseči štiri zadetke. To nam nikakor ne olajša dela, ampak dokler imamo 11 nogometašev se bomo borili," je težavnost naloge pred Liverpoolom opisal Klopp.

lionel messi Liga prvakov Šport Liverpool na kolenih po briljantnem zadetku čarobnega Messija
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.