Šport > Nogomet
15038 ogledov

Messi v divjem soočenju z navijači Barçe, posredovali varnostniki

lionel messi Epa
Barçini navijači po senzacionalnem razpletu tekme na Anfieldu niso prizanesli niti svojemu velikemu ljubljencu Lionelu Messiju.

Lionel Messi, junak prve polfinalne tekme na Camp Nouu, kjer je dosegel dva zadetka, na povratnem obračunu na Anfieldu ni mogel preprečiti gromozanske seznacije Liverpoola, ki je nadoknadil tri gole zaostanka in se s skupnim izidom 4:3 uvrstil v finale lige prvakov.

Leo Messi razočaran po porazu 0:4 proti Liverpoolu v polfinalu Lige prvakov Liga prvakov Šport Barcelona spet zapravila prednost treh golov s prve tekme

Argentinec je bil po porazu neutolažljiv, poročajo otoški mediji, v tunelu Liverpoolovega stadiona in kasneje v garderobi pa je potočil tudi nekaj solz. Razočaranje je bilo tako veliko, da je po tekmi brez besed in sklonjene glave odkorakal mimo novinarjev, ki so zaman čakali na njegovo izjavo.

Nekaj podobnega si je letos po izpadu Juventusa v četrtfinalu proti Ajaxu privoščil tudi njegov rival Cristiano Ronaldo in se takrat znašel na udaru ostrih kritik.

Ajax Ajaxov večer Šport Ronaldo ni dajal izjav, Allegri o svoji prihodnosti

Messi se je na Anfieldu zadržal precej dlje, kot bi si sicer želel, saj so ga po tekmi obiskali predstavniki protidopinške organizacije. Nekaj ur kasneje se je soigralcem pridružil na letališču John Lennon, kamor so se Barçini nogometaši brez Messija pripeljali s klubskim avtobusom.

Lionel Messi Dolga noč Šport Avtobus Barce Anfield zapustil brez Messija

Napadalcu Barcelone so zaradi nepredvidenih okoliščin organizirali poseben prevoz v spremstvu policije. Na letališče je prispel v družbi varnostnikov in asistenta, tam pa ga je pričakala skupina jeznih navijačev. Ti so ga med varnostnim pregledom začeli žaliti, nakar se je praviloma zelo miren in razumen Argentinec nepričakovano odzval.

Po poročanju Mundo Deportiva jim Messi ni ostal dolžan, vse skupaj pa se je stopnjevalo do te mere, da so morali zvezdnika praktično odvleči s prizorišča. Posredoval naj bi tudi Messijev asistent Pepe Costa, ki je pomagal pomiriti razgrete strasti.

Messi je v dresu katalonskega velikana, ki si je letos že zagotovil naslov španskega prvaka, dosegel že neverjetnih 600 zadetkov, a tokrat niti nogometni bog Barcelone ni bil izvzet kritike.

Anfield Odzivi Šport Največja sramota Barcelone v zgodovini

Komentarjev 4
  • poki 22:49 10.maj 2019.

    Nič ni večno .

  • Avatar Leon
    Leon 07:10 09.maj 2019.

    Nogomet se danes igra izključno zaradi denarja -navijačev . Oni donirajo njihove milijone ,ki pa si jih nihče ne zasluži . Pomislim kako dolgo bi moral pošteno delati za tak denar . Morda pa bo koga pamet srečala .

  • 03a22797237ce84cc413aa3240ab4331bd637aab 19:19 08.maj 2019.

    šport niso samo zmage sporno pa je za kake denarje se gre