Šport > Nogomet
7000 ogledov

Avtobus Barce Anfield zapustil brez Messija

Lionel Messi
Lionel Messi je naletel na težave tudi po tekmi.

Pred tednom dni je Lionel Messi blestel na zelenici Camp Noua, po tekmi pa si je vzel nekaj časa tudi za fotografiranje z navijači. Na Anfieldu je bilo razumljivo njegovo razpoloženje povsem drugačno. Po zadnjem sodnikovem žvižgu je jezno odhitel v garderobo, mimo novinarjev odkorakal brez besed, stadion pa je najverjetneje želel čim hitreje tudi zapustiti. A to mu ni uspelo, avtobus katalonskega kluba je Anfield zapustil celo brez slovitega Argentinca, to dejstvo pa je sprožilo pravo paniko med španskimi mediji.

Messi je bil sicer izbran za dopinški test, kljub velikim količinam popite vode pa mu ni uspelo oddati urinskega vzorca. Vse skupaj se je zelo zavleklo, njegovi soigralci pa so se tako na letališče odpeljali brez njega. Pri Barceloni so kasneje za svojega največjega zvezdnika organizirali poseben prevoz, Messi je do letala prišel s spremljavo policije.

Georginio Wijnaldum Želijo njegov odhod Šport Po porazu navijači zahtevajo njegovo glavo

Argentinec je na tekmi sicer izgubil kar 17 žog, v 90 minutah pa zbral le 35 natančnih podaj. Še štiri žoge več je sicer izgubil Jordi Alba. Messi je bil vseeno največja grožnja za Liverpoolov gol, zbral je dva strela v okvir in dva, ki sta zgrešila vrata Alissona Beckerja. 

Slednji je sicer že lani sodeloval pri debaklu Barcelone, kot vratar Rome je bil prav tako priča velikemu preobratu. Tudi pred letom dni so Katalonci na povratnem dvoboju namreč zapravili prednost treh zadetkov in ostali brez lovorike v najsprestižnejšem evropskem klubskem tekmovanju.

Leo Messi razočaran po porazu 0:4 proti Liverpoolu v polfinalu Lige prvakov Liga prvakov Šport Barcelona spet zapravila prednost treh golov s prve tekme
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.