Šport > Nogomet
179 ogledov

Neymarja pet ur zasliševali zaradi domnevnega posilstva

Neymar policija zaslišanje
Zvezdnik, ki okreva po poškodbi, je moral odgovarjati na vprašanja policistov.

Brazilska policija je zaslišala nogometnega superzvezdnika Neymarja zaradi obtožb o posilstvu ženske v pariškem hotelu prejšnji mesec, kar sicer odločno zanika. Sedemindvajsetletnik je na policijski postaji preživel kar pet ur, preden jo je zapustil na berglah.

Najila Trindade Nova razkritja Šport Dekle, ki Neymarja obtožuje posilstva, v hudih finančnih težavah

Neymar jih uporablja zaradi poškodbe desnega gležnja na prijateljski tekmi s Katarjem prejšnji teden, zato ne bo mogel igrati na prihajajočem južnoameriškem prvenstvu.

"Resnica se pokaže prej ali slej," je zvezdnik Paris Saint-Germaina kratko dejal novinarjem, zbranim pred policijo.

Neymar policija zaslišanje | Avtor: Profimedia Profimedia

Po raziskavi, ki so jo v njegovi domovini opravili prejšnji teden, več kot 60 odstotkov anketiranih meni, da je Neymar nedolžen, le 14 odstotkov meni, da je kriv, drugi pa so neopredeljeni, še poroča francoska agencija AFP.

neymar Neymar Šport Neymar obtožen posilstva, njegov odziv ne bi mogel biti boljši

Neymar je pred tednom dni javno objavil korespondenco prek Instagrama z Najilo Trindade, ki ga je obtožila posilstva 15. maja v luksuznem pariškem hotelu in proti njemu vložila obtožnico. Namen razkritja sporočil je bil, da je omenjena ženska tudi po domnevnem posilstvu z Neymarjem prijateljsko klepetala in si z njim izmenjevala sporočila.

Mlada ženska je obtožila brazilskega zvezdnika, da jo je v vinjenem stanju prisilil v spolni odnos z "uporabo fizične sile". Po poročanju njenih nekdanjih odvetnikov je sprva govorila o fizičnem in ne spolnem napadu, nato pa s pomočjo drugega odvetnika vložila kazensko obtožbo za posilstvo. Neymar vse domnevne obtožbe zanika.

Slovenija 22.08.12, denar, evri, bankovci, foto: shutterstock Lestvica Šport Med stotimi najbogatejšimi le ena ženska
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.