Šport > Nogomet
4858 ogledov

Neymarjeva žrtev razkrila vse: "Prosila sem, naj preneha."

Print Screen
Brazilska manekenka, ki Neymarja obtožuje spolnega nasilja, je javno spregovorila o dogajanju v hotelski sobi v Parizu.

Najila Trindade Mendes de Souza je gostovala na brazilski televizijski postajo SBT, za katero je razkrila vse okoliščine druženja z najdražjim nogometašem vseh časov, ki ga obtožuje posilstva.

Neymar obtožbe odločno zavrača in trdi, da je žrtev zarote.

Šestindvajsetletnica je priznala, da je ob prihodu v pariški hotel v petimi zvezdicami, v katerem je bivala na nogometaševe stroške, načrtovala sporazumen spolni odnos, vendar si je premislila, ker Neymar naj ne bi bi imel ustrezne zaščite.

"Vprašala sem ga, če je prinesel kondom in odvrnil je, da ni. Povedala sem mu, da iz tega ne bo nič, ker tako pač ne gre, vendar me ni poslušal. Obrnil me je in kar nadaljeval. Prosila sem ga, naj preneha, vendar me je samo udarjal po zadnjici. Ničesar mi ni odvrnil, ampak je samo nadaljeval," je povedala starleta in dodala, da je bilo njegovo dejanje agresivno. "Bila sem posiljena," je poudarila.

"Želim pravico. Doživela sem travmo. Hočem, da plača za to, kar je naredil. Bil je agresiven, povsem drugačen od človeka, ki sem spoznala med dopisovanjem," je dodala.

Na neposredno vprašanje, ali je šlo za fizični napad ali posilstvo, je odvrnila, da za "kombinacijo obojega."

Plavolaska se je v intervjuju označila za običajno dekle, "manekenko, ki študira notranje oblikovanje, ima rada šport, trening in ples." Dodala je še, da je tudi "hčerka in mama."

"Pogovarjala sva se kot običajna človeka. Jasno sem mu dala vedeti, da me zanima spolni stik. Vprašal me je, kdaj ga lahko obiščem. Odvrnila sem, da mi trenutni finančni položaj tega ne dopušča. Prav tako sem imela obveznosti v službi. Predlagal je, da bo vse uredil," je opisala prvi stik z zvezdnikom

Razkrila je tudi, da je Neymar poravnal račun njenega bivanja v hotelu s petimi zvezdicami, potem ko sta se spoznala na Instagramu. V javnost je nato lansirala izsek posnetka dogajanja v hotelski sobi, kjer je prišlo celo do fizičnega obračunavanja. Posnetek naj bi nastal dan po domnevnem spolnem nasilju.

Neymar in Najila Trindade Šport Posnetek: Ko zapojejo pesti med Neymarjem in starleto

Neymarjev oče je prepričan, da si je z objavo naredila več škode kot koristi. "Sploh mi ga ni potrebno zagovarjati. Slika govori sama zase. Vidi se, da je posnetek zrežiran. To je dokaz, da je bil Neymar tarča zarote. Z agresivnim pristopom je poskušala izzvati njegovo reakcijo, vendar je takoj uvidel, da ga želi izigrati. Ko je vstopil v sobo, je ona že snemala. V dobro preiskave bo potrebno pogledati preostanek videa. Policija se zdaj trudi pridobiti celoten posnetek," je povedal Neymar starejši.

neymar | Avtor: Epa Epa

Spremenila zgodbo

Po poročanju brazilske Globo TV je morala manekenka že zamenjati odvetnika. Prvotni jo je zapustil, ker je sredi primera spremenila zgodbo. Sprva je bilo govora samo o fizičnem napadu, nato pa je temu dodala še obtožbe o posilstvu.

Odvetnik ji je predlagal poravnavo, da bi se izognila dolgemu in napornemu sodnemu procesu, a je dekle vztrajalo pri objavi omenjenega posnetka in medijski senzacionalizaciji njene zgodbe, zato je odstopil od primera.

V Neymarjevem taboru vztrajajo, da gre za poskus izsiljevanja. 

Komentarjev 2
  • Tatjana Ha 08:52 08.junij 2019.

    Še ena , ki hoče z lažjo , do velikega denarja.

  • Uporabnik1 12:33 07.junij 2019.

    Seveda ji bodo samo milijoni in nastopi na televiziji olajšali bolečino...