Šport
10561 ogledov

Posnetek: Ko zapojejo pesti med Neymarjem in starleto

Neymar in Najila Trindade Instagram
Na spletnih omrežjih se je razširil posnetek, na katerem sta si v laseh brazilski nogometni superzvezdnik Neymar in starleta, ki ga je sicer obtožila spolnega nasilja.

Udarec za udarcem za brazilskega nogometnega zvezdnika Neymarja. Brazilska starleta Najila Trindade Mendes de Souza je pred nekaj dnevi igralca obtožila posilstva. Primer prerašča v pravcato sago, v okviru katere je Neymar na Instagramu objavil njene žgečkljive fotografije, ona pa je zoper njega vložila tožbo, zaradi katere mu grozi pet let zapora.

Med drugim je grozila, da bo objavila posnetke, na katerih jo nogometaš pretepa. Na posnetku, pri katerem je jasno, da gre le za izsek dogajanja, sta nogometaš in starleta v hotelski sobi. Sprva gre za prijateljsko ozračje, nato pa pride do verbanega in fizičnega spora.

Najila večkrat udari nogometaša, ta na njo kriči, naj ga ne udarja. Najila kriči nazaj, da ga bo udarila zato, ker je on njo včeraj in ker jo je zatem pustil samo."

neymar Ligue 1 Šport Neymar kaznovan zaradi napada na navijača

Zaradi poškodbe ob nastop

Neymar je medtem zaradi poškodbe gležnja odpovedal nastop na bližnjem južnoameriškem prvenstvu Copa America, ki se bo v Braziliji začelo 14. junija. Na prijateljski tekmi proti Katarju si je raztrgal vez desnega gležnja in ne bo nared za Copo Americo, so sporočili iz brazilske nogometne zveze.

Napadalec, sicer najdražji nogometaš na planetu, odkar se je za 222 milijonov evrov pridružil francoskemu PSG, že od sobote polni časopisne strani, potem ko ga je Najila Trindade Mendes de Souza obtožila posilstva v pariškem hotelu. Neymar je odločno zanikal obtožbe.

neymar | Avtor: Epa Epa

neymar Neymar Šport Neymar obtožen posilstva, njegov odziv ne bi mogel biti boljši
Komentarjev 4
  • Avatar Nardialla
    Nardialla 01:22 07.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • miller1 20:37 06.junij 2019.

    torej želijo da verjamemo, da je telefon slučajno snemal? Ženska ga je očitno nastavila tja... potem pa ga ONA napade!... in on je zdej krivec?.... dej sponzoruša goni se nazaj u slume... fuj

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 20:31 06.junij 2019.

    Tile žogobrcarji z IQ stopnjo po Mercalijevi lestvici si zgleda privoščijo vse,saj računajo,da jih bodo ojroti rešil pred kaznijo!Primitivci najslabše sorte so!