Šport > Nogomet
1617 ogledov

Neymar pred vrnitvijo k Barceloni

neymar Epa
Velika menjava med bogatima kluboma.

Po dveh letih in neuspehu v ligi prvakov naj bi si brazilski zvezdnik Neymar želel vrniti k Barceloni. A težavo zanj predstavlja 220 milijonov evrov, ki jih je Kataloncem plačal PSG, Parižani pa ga brez podobne odškodnine ne želijo izpustiti iz rok. Kluba naj bi zdaj le našla rešitev.

V nasprotno smer naj bi tako odšel Ousmane Dembele, ki je Barcelono pred dvema letoma kot zamenjava za Neymarja stal 125 milijonov evrov, poleg tega pa bi Katalonci plačali še kar precejšno vsoto. O dogovoru med kluboma je kot prvi poročal priznani španski novinar Gerard Romero, ki se le redko moti. 

Pogovori med obema kluboma so se že začeli, piše Romero. Neymar, ki je bil v PSG pripeljan predvsem zato, da bi Francozom pomagal tudi do uspeha v ligi prvakov, vloženega denarja ni upravičil, enako pa velja tudi za Dembeleja, ki je leta 2017 izsilil odhod iz Dortmunda.

Neymar je za časa igranja v Barceloni odlično sodeloval z Lionelom Messijem in Luisom Suarezom, po zadnjih neuspehih v ligi prvakov in finalu kraljevega pokala pa bi si mnogi navijači Barcelone znova želeli na delu videti udarno trojico. A mnogo je tudi takšnih, ki so Brazilcu zamerili odhod iz 'katalonskega ponosa'.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.