Šport > Nogomet
3074 ogledov

Nov udarec za Barcelono

Valencia Barcelona CdR Epa
Sklepni del sezone se ni izšel po željah katalonskega velikana in njegovih navijačev.

V soboto zvečer je seviljski stadion Benito Villamarín gostil finale španskega kraljevega pokala med Valencio in Barcelono. Presenetljivo so bili uspešnejši "netopirji" (2:1) in se dokopali do svoje osme pokalne lovorike, prve po letu 2008.

Cristiano Messi Večna rivala Šport Messi na večni lestvici prehitel Ronalda

Za slavje Valencie sta že v prvem polčasu zabila Kévin Gameiro in Rodrigo Moreno, končni izid je v 73. minuti postavil Lionel Messi. Obe ekipi sta zapravili še nekaj lepih priložnosti, brezglavi napadi Kataloncev v končnici pa niso obrodili sadov.

Barcelona, ki ji je odlično kazalo v boju za trojček lovorik, se bo tako morala zadovoljiti zgolj z ligaškim naslovom, potem ko jo je v polfinalu Lige prvakov na šokanten način izločil Liverpool.

Valencia CdR | Avtor: Epa Epa

Dan po pokalnem porazu so prišle dodatne slabe novice za navijače Barçe. Nizozemski branilec Matthijs de Ligt, dolgotrajna tarča katalonskega kluba, naj bi bil po poročanju angleških in italijanskih medijev bližje prestopu v Manchester United, slednji je bojda poslal mamljivo ponudbo njegovemu klubu Ajaxu.

De Ligtov prestop v Barcelono dodatno ovira dejstvo, da je Nizozemčev agent Mino Raiola, ki je bil v preteklosti pogosto na bojni nogi z Barcelono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.