Šport > Nogomet
2440 ogledov

Neymar z objavo vročih fotografij kršil zakon, grozi mu zapor

1/4
Epa
Brazilskemu nogometašu zaradi objave fotografij grozi do pet let zaporne kazni.

Potem ko je brazilski nogometni zvezdnik Neymar, ki ga je neka ženska obtožila posilstva, javno objavil njuno osebno korespondenco ter razkril zasebna sporočila in fotografije, je na policiji v Rio de Janeiru podal izjavo.

Zaslišanje je trajalo uro in 40 minut, poroča novičarski portal G1.

Neymar in Najila Trindade Šport Posnetek: Ko zapojejo pesti med Neymarjem in starleto

Neymar je javno objavil korespondenco prek Instagrama z Najilo Trindade, ki ga je obtožila posilstva 15. maja v luksuznem pariškem hotelu in proti njem vložila obtožnico. Namen razkritja sporočil je bil, da je omenjena ženska tudi po domnevnem posilstvu z Neymarjem prijateljsko klepetala in si z njim izmenjevala sporočila.

Vendar pa je Neymar z javno objavo lahko kršil pravico do zasebnosti.

Za razkritje fotografij s seksualno vsebino brez privoljenja je v Braziliji zagrožena kazen od enega od petih let zapora. Kazen je lahko še večja, kadar je v ozadju namera o ponižanju in sramotitvi.

Mlada ženska je obtožila brazilskega zvezdnika, da jo je sredi maja v vinjenem stanju prisilil v spolni odnos z "uporabo fizične sile". Po poročanju njenih nekdanjih odvetnikov je sprva govorila o fizičnem in ne spolnem napadu, nato pa s pomočjo drugega odvetnika vložila kazensko obtožbo za posilstvo. Neymar vse domnevne obtožbe zanika.

Posilstvo Šport Neymarjeva žrtev razkrila vse: "Prosila sem, naj preneha."

Poleg težav v zasebnem življenju pa Neymarja spremljajo tudi težave s poškodbami. V četrtek se je namreč resneje poškodoval na prijateljski tekmi selecaa proti Katarju, tako da je moral zaradi hudega zvina desnega gležnja odpovedati nastop na bližnjem južnoameriškem prvenstvu Copa America, ki se bo v Braziliji začelo 14. junija.

Neymar Brazilija poškodba Copa América Šport Hud udarec za Brazilce pred domačim prvenstvom

Pri njegovem matičnem klubu PSG so že napovedali, da bo njihova zdravniška ekipa v naslednjih 72 urah ponovno ocenila njegovo zdravstveno stanje in nato zanj izbrala ustrezen potek rehabilitacije in ocenila čas okrevanja.

Neymar je prek Instagrama v svet poslal fotografijo hudo otečenega gležnja in pod njo zapisal: po nevihti se vrne mir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.