Šport > Nogomet
3428 ogledov

Neymar ne želi trenirati, njegov oče že v Barceloni

neymar nasser Epa
Brazilski zvezdnik ne namerava spoštovati pogodbe.

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar, ki zaradi poškodbe trenutno ne igra na južnoameriškem prvenstvu, v domovini pa ga preiskujejo zaradi domnevnega posilstva, se je očitno že odločil, da bo izsilil svojo selitev iz Pariza v Barcelono.

Po pisanju Sporta, ki so ga povzeli tudi številni nešpanski mediji, Brazilec namerava bojkotirati začetek priprav Parižanov na novo sezono. V klubu ga pričakujejo sicer 8. julija, nato pa bo PSG odpotoval na turnejo po Kitajski. Neymar na turnejo ne namerava oditi, na vse ptetege se skuša vrniti k Barci. 

Vpletene strani sicer skušajo najti rešitev, ki bo zadovoljila vse, kot glavni posrednik pa nastopa superagent Pini Zahivi. PSG si želi za Brazilca, ki so ga v svoje vrste zvabili z rekordno odškodnino 222 milijonov, zdaj iztržiti vsaj 200 milijonov evrov, čeprav so v Parizu še nekaj tednov prej trdili, da Neymar ni naprodaj.

Pri Barceloni naj bi bili pripravljeni plačati 130 milijonov, v posel pa vključiti nekatere igralce (Ivan Rakitić, Samuel Umtiti, Philippe Coutinho, Ousmane Dembele).

Nekateri mediji so se razpisali tudi o tem, da je Neymarjev oče že prispel v Barcelono, kjer se bo z vodilnimi možmi katalonskega kluba pogovarjal o vrnitvi svojega sina na stadion Camp Nou.

 

Komentarjev 4
  • Alex Vnučec 09:01 03.julij 2019.

    Ima psg lepše drese 😂

  • zvonko03 14:16 02.julij 2019.

    Samo napihujete...vsi poročajo kako je njegov oče v Braziliji , samo vi , da je v Barceloni...

  • sara31 09:24 02.julij 2019.

    Naj da 222.000.000 € pa bodo zadovoljni. Po moje Rakitić in Coutinho hočeta ostati, lahko pa dajo 130.000.000 € pa Umtitija in Dembeleja pa Todiboja in Princa pa bomo vsi zadovoljni.

Sorodne novice