Šport > Nogomet
3653 ogledov

Kultni vratar po srčnem napadu prekinil kariero

iker casillas Reševalni pas/Twitter
Sloviti španski nogometni vratar Iker Casillas še vedno okreva po srčnem napadu, ki ga je doživel v začetku maja.

Bolj ali manj je jasno, da 38-letni Iker Casillas več ne bo stopil med vratnice, še naprej pa bo deloval pri portugalskem Portu.

"Sveti Iker", kot njegovi navijači imenujejo Casillasa, bo po novem zadolžen za "povezavo med igralci, trenerjem in vodstvom kluba", kar je na svoji spletni strani potrdil tudi nogometni velikan iz Porta.

"V prihodnosti bom počel nekaj povsem drugega, kar sem počel v minulih letih. Naredil bom vse, da pomagam klubu in mojih soigralcem," je za spletno stran dejal Casillas, ki je od leta 2015 član Porta.

iker casillas Kakšen borec Šport Casillas le dva meseca po infarktu že na treningu Porta

Pred tem je kar 16 sezon igral za Real Madrid in zanj odigral več kot 500 tekem. V dresu slovite zasedbe iz španske prestolnice je trikrat slavil v evropski Ligi prvakov, petkrat v španski La Ligi in dvakrat v domačem pokalu.

Globoke sledi je pustil tudi v dresu španske izbrane vrste. Zanjo je odigral rekordnih 167 tekem ter enkrat osvojil naslov svetovnega prvaka v Južnoafriški republiki 2010 ter dvakrat evropskega prvaka na zaključnih turnirjih v Avstriji in Švici 2008 ter na Poljskem in v Ukrajini 2012.

Zinedine Zidane Real Madrid Šok Šport Tragedija v družini Zidane, trener Reala zapustil priprave
Komentarjev 1
  • Avatar Claudia_Henning
    Claudia_Henning 18:21 15.julij 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večji. veeč tukajj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.cashclub5.com