Šport > Nogomet
4802 ogledov

Zavrnil je 70 milijonov plače na leto

Gareth Bale Madrid Epa
Vse pa tudi ni v denarju.

Pri madridskem Realu si želijo, da bi nekoč najdražji nogometaš na svetu spakirl kovčke in odšel drugam, a vsaj zaenkrat Valižan Gareth Bale še ni pripravljen zapustiti španske prestolnice.

Pri Realu so ga po 'znižani ceni' ponujali drugim klubom, ga želeli zamenjati tudi za nekatere druge nogometaše, a si zainteresirani klubi ne morejo privoščiti plače, ki jo ima zvezdnik pri zasedbi s stadiona Santiago Bernabeu, Bale pa na zmanjšanje svojih prihodkov ne želi pristati.

Edini, ki mu lahko ponudijo še več, so Kitajci. El Chiringuito je objavil novico, da je neimenovani kitajski klub Valižanu ponudil kar 70 milijonov za igranje v Aziji, a naj bi Bale ponudbo zavrnil. Kitajski klub je sicer zahteval, da Real nogometaša izpusti brez odškodnine, tako bi mu lahko ponudil višjo plačo, na kar pa v Madridu, navkljub veliki želji o prekinitvi sodelovanja z Valižanom, niso pristali. Real bi sicer z 20 milijoni, ki jih zdaj namenja za Balovo plačo, lahko bil še bolj dejaven v prestopnem roku.

Bale ima veljavno pogodbo z Realom do leta 2022, pred časom pa je že izjavil, da ne bi imel nič proti temu, če bi do konca pogodbe le igral golf in prejemal plačo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice