Šport > Nogomet
19375 ogledov

Tragedija v družini Zidane, trener Reala zapustil priprave

Zinedine Zidane Real Madrid Epa
Pripravljalno obdobje madridskega kluba je zaznamovala smrt v družini glavnega trenerja.

V 55. letu starosti je po boju z rakom umrl Farid Zidane, brat Zinedina Zidana. Prvi mož strokovnega štaba trinajstkratnih evropskih prvakov je že zapustil priprave v kanadskem Montrealu, ki jih je Real Madrid začel ta teden.

Sveča "Ne razumem ... " Šport Najstnik tragično umrl pred očmi družine in prijateljev

Tudi Zinedinov sin Luca Zidane, ki je bil iz vrst Reala letos posojen v Racing Santander, je svoje nove delodajalce zaprosil za dopust iz izrednih razlogov, da bi lahko težke trenutke preživel z družino.

Zinedine Zidane je iz Kanade odpotoval v petek ob novici, da se je zdravstveno stanje njegovega brata hudo poslabšalo. Francoski mediji navajajo, da je Farid (na spodnji fotografiji desno) umrl v soboto zjutraj, obkrožen s člani družine.

Zinedine Zidane Farid Zidane | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Antoine Griezmann Tržnica Šport Atlético in Barça na bojni nogi zaradi Griezmanna

"Vsi člani prve ekipe so sodelovali v minuti molka pred začetkom treninga v Montrealu v spomin na Farida Zidana, brata našega trenerja Zinedina Zidana," je Real Madrid zapisal na družbenih omrežjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.