Šport > Nogomet
12327 ogledov

Najstnik tragično umrl pred očmi družine in prijateljev

Ramón Ismael Coronel Reševalni pas/Twitter
Argentinsko javnost je pretresla tragedija na mladinski nogometni tekmi.

V torek je v mestu Reconquista v argentinski provinci Santa Fe potekala nogometna tekma v okviru vsakoletnega turnirja za mlade nogometaše.

Moštva Unión de Golondrina je igralo proti vrstnikom, v vratih je stal sedemnajstletni Ramón Ismael Coronel. Ko so njihovi tekmeci dobili enajstmetrovko, jo je vratar ubranil tako, da je žogo odbil s prsmi.

V prvih trenutkih po uspešnem posredovanju je Coronel slavil obrambo, nato pa se, pred očmi sorodnikov in prijateljev, zgrudil na tla.

Mladeniča so v bolnišnico odpeljali kar z avtomobilom enega od navijačev, saj reševalnega vozila ni bilo na stadionu. Ob prihodu v bolnišnico je zdravstveno osebje lahko le potrdilo Coronelovo smrt zaradi srčnega zastoja.

Ekaterina Koroleva Nepojasnjeno Šport Dvajsetletnica umrla med kopanjem

"Ne razumem, zakaj na takšnem dogodku ni bilo reševalnega vozila," je za časnik Reconquista Hoy dejal strti oče umrlega nogometaša Eduardo Coronel.

Lokalne oblasti so potrdile, da preiskava dogodka poteka in da bodo o okoliščinah smrti mladeniča z vzdevkom Piki več informacij podale v prihodnjih dneh.

Komentarjev 1
  • VojtehVišenhofer 14:26 12.julij 2019.

    Nov dan, nova osmrtnica iz drugega konca sveta na Žurnalu!