Šport > Nogomet
3600 ogledov

Video: Messiju "počil film" za rdeč karton

Rdeči karton Lionela Messija na tekmi s Čilom
1/7
Epa
V tekmi, ki so jo v mnogo čem zaznamovale nekatere čudne sodniške odločitve, je še bolj kot zmaga Argentine nad Čilom z 2:1 za tretje mesto na južnoameriškem prvenstvu, zaznamoval rdeč karton in nenavaden izpad Lionela Messija.

Argentina se je z zmago nad Čilom z 2:1 okitila z bronom na južnoameriškem prvenstvu in s tem ponovila dosežek iz leta 1989, ko so bili nazadnje tretji. Gola za Argentino sta dosegla Sergio Agüero, ki je v 12. minuti po podaji Lionela Messija gavče povedel v vodstvo in Paulo Dybala, ki je deset minut kasneje vodstvo povišal na 2:0 po samostojni akciji.

lionel messi Brez milosti Šport Legendarni trener: "Messi je kriv, da Barcelona ne osvoji Lige prvakov!"

Čile je edini zadetek dosegel iz enajstmetrovke v drugem polčasu. Argentini so protestirali, saj so bili mnenja, da prekršek ni bil storjen v šestnajstmetrskem prostoru. Zanesljiv izvajalec najstrožje kazni je bil Arturo Vidal.

Rdeči karton Lionela Messija na tekmi s Čilom | Avtor: Epa Epa

Reza Parastesh Priveden na policijo Šport Ker je podoben Messiju, je v posteljo spravil 23 žensk

Najbolj razburljiv in sporen dogodek pa se je zgodil v 37. minuti srečanja, ko sta se Gary Medel in Messi kot "dva petelina" zapletla v spor, v katerem za fizično obračunavanje nista želela uporabiti rok, ampak svoji telesi. Oba sta za petelinjenje ob avt-liniji dobila neposredni rdeči karton.

messi Tako ne gre Šport Messi udaril po organizatorjih: "To je sramota."

Do prerekanja je prišlo, ko je Medel zagradil žogo, ki je šla v avt, Messi pa ga je odrinil. Prišlo je do odrivanja. Udarjala sta se z ramami in telesi, kmalu bi lahko prišlo do fizičnega obračuna. Sodnik je brez oklevanja oba na veliko začudenje poslal v slačilnico. Predvsem po mnenju Argentincev je bila odločitev prestroga.

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 09:38 07.julij 2019.

    To je pravi nogomet po načelih FIFE ! Važen jim je samo zaslužek .

  • crniovcar 09:00 07.julij 2019.

    res je bil nenavaden???? medelu bi bilo treba dat dva rdeča