Šport > Nogomet
869 ogledov

Ker je podoben Messiju, je v posteljo spravil 23 žensk

Reza Parastesh instagram
Podobnost ima nekatere prednosti in slabosti.

Iranec Reza Parastesh je v zadnjih dveh letih dodobra izkoristil svojo podobnost z argentinskim velezvezdnikom Lionelom Messijem. V dresu Barcelone se je tako fotografiral na ulicah Teherana, fotografija pa je postala viralna. Trenutno Irancu na instagram profilu sledi 692 tisoč sledilcev.

Reza je že pred nekaj časa dojel, da je podoben slovitemu Argentincu, pustil si je rasti brado, frizerju pa naročil, da naj mu lase uredi na 'Messijev' način.

Veliko dam v tako ogromni državi, Iran ima 81 milijonov prebivalcev, ni slišalo za 'lažnega Messija', Reza pa je svojo podobnost z Argentincem izkoristil in na ta način pridobil pozornost pri nežnejšem spolu. V dveh letih je Iranec na ta način izkoristil 23 žensk, nato pa ga je ena izmed njih prijavila policiji.

Če se izrazimo po nogometno... Zabil je 23 golov, a ima na povratnem srečanju z iransko policijo vseeno malo možnosti za napredovanje. Vsaj manj kot jih je imela Barcelona letos na Anfieldu proti Liverpoolu in lani na Olimpicu proti Romi.

MReza je sicer zaostal za poskočnim Škotom, ki je leta 2016 na Otoku izkoristil izjemen uspeh Leicester Cityja in svojo podobnost s trenerjem Claudiom Ranierijem. Mož iz Glasgowa je po pisanju angleških medijev 'osrečil' 26 žensk.

milan inter ranieri Lisjak Šport Lažni Ranieri spal s 26 ženskami

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.