Šport > Nogomet
70 ogledov

Lažni Ranieri spal s 26 ženskami

milan inter ranieri EPA
Naslov Leicestra je navdih za različne ljudi z različnimi motivi.

Senzacionalni Leicester City je že nekaj časa angleški nogometni prvak, za tvorca velikega uspeha pa večina največ zaslug pripisuje izkušenemu italijanskemu stratega Claudiu Ranieriju.

Slednji je v Leicestru postal ikona, navijači "lisjakov" ga bodo za vedno nosili v srcu. Priljubljenost 64-letnika pa je na zanimiv način izkoristil eden od njegovih dvojnikov - Alan Ashcroft iz škotskega Glasgowa.

Ni jih popravljal

Brezposelni električar je res na las podoben Ranieriju, kar je s pridom izkoristil (vsaj tako trdi sam). Angleši časnik Sun je namreč objavil njegovo izjavo o osvajalskih podvigih, ki se jih je lotil po osvojenem naslovu Leicestra.

"Takoj ko sem videl, da je Chelsea remiziral proti Tottenhamu (kar je pomenilo, da je Leicester osvojil naslov, op. a.), sem vzel paket kondomov in se odpravil na vlak. Vedel sem, da je to predobra priložnost, da bi jo izpustil," je za Sun dejal Ashcroft. Ta naj bi v tednu dni, vsaj tako trdi sam, spal s kar 26 ženskami.

"Nikoli ne želim lagati ženskam. Nikoli nisem rekel, da sem Ranieri, vedno so to same predpostavljale. Jaz jih pa nisem popravljal," je dodal Ashcroft, katerega sliko so na naslovnici Suna pospremili z naslovom: "Ti umazani stari lisjak!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.