Avto
26 ogledov

Nogometaši Leicesterja bodo za senzacijo leta prejeli električne mercedese

Mercedes-Benz razred B electric Mercedes-Benz AG
Presenetljive novopečene angleške nogometne prvake, nogometaše Leicesterja, bo za senzacionalno osvojitev Premier lige tajski lastnik kluba bogato nagradili.

To, da so nogometaši Leicesterja v angleškem nogometnem prvenstvu pokorili vso elito ni več skrivnost. Večkrat opevano senzacijo nekateri omenjajo celo z največjim dosežkom v zgodovini elitne angleške Premier League.

Za vsakega en električni

Tajski lastnik zato namerava vsakega člana ekipe zbrane okoli trenerja Claudia Ranierija bogato nagraditi. Vichai Srivaddhanaprabha namerava podariti 30 električnih mercedeseov razreda B, za kar je zapravil dober milijon evrov. Vseh 30 članov ekipe pa namerava odpeljati tudi v Las Vegas, med njih pa bo razdelili še za 8,2 milijona evrov nagrad.

To za lastnika Leicester Cityja ne bi smel biti prevelik zalogaj, saj njegovo premoženje ocenjujejo na več kot milijardo evrov. Za nameček je vrednost lisic, kakor imenujejo nogometaše, astronomsko narasla, tako kot "znamki" Leicester City, ki je dosegla globalno prepoznavnost.

 
Komentarjev 5
  • vzev 10:23 10.maj 2016.

    Če pa pogledaš malo bolj na široko, boš pa videl, da dajo dodano vrednost. Samo malo razmisli, koliko ljudi ima službo zaradi nogometa. Pa ne mislim na igralce.

  • samo.jst 08:01 10.maj 2016.

    ...brcajo žogo... to je to. Dodane vrednosti ni, izkupiček je le od ovc, ki plačujejo za ogled tekem na tak in drugačen način ter ropotija z emblemi klubov. Žalost res.

  • Vesoljec 23:39 09.maj 2016.

    Ki bi ga ob prvi priliki razbili.