Šport > Nogomet
1354 ogledov

Atlético in Barça na bojni nogi zaradi Griezmanna

Antoine Griezmann Profimedia
Francoski napadalec je zanetil spor med velikanoma španske La Lige.

Španski nogometni velikan Atlético Madrid, za katerega brani slovenski reprezentant Jan Oblak, ter francoski zvezdnik Antoine Greizmann sta se znašla na bojni nogi.

Napadalec se v nedeljo ni udeležil zbora igralcev pred začetkom priprav na novo sezono. Želi si odhoda iz španske prestolnice, njegov naslednji klub bo bržčas Barcelona.

Tiskovni predstavnik Atlética je za francosko tiskovno agencijo AFP potrdil, da se Greizmann ni udeležil zbora, zato se je vodstvo kluba odločilo, da bo primer preučilo in se odločilo za morebitni ukrep.

bartomeu de jong Debelo pogledala Šport Predsednik Barçe iztrgal torbico De Jongovemu dekletu

Po sobotnem poročanju madridskega dnevnika Marca je Greizmann že vnaprej sporočil, da ga na zboru ne bo. A je Atlético neomajen: "Ima pogodbo s klubom do leta 2023 in mora trenirati tako kot vsi ostali igralci."

Francoski reprezentant je maja sporočil, da bo zapustil Atlético, ob tem pa razkril, da bo njegova odkupna klavzula od 1. julija znašala 120 milijonov evrov. 

Zanj se je ogrela Barcelona, predsednik katalonskega velikana je javnosti razkril, da sta se kluba že sestala in govorila o prihodnosti Greizmanna. To je močno zmotilo Atlético, ki je Barcelono obtožil "pomanjkanja spoštovanja." Oblakov klub je sicer potrdil, da se je v četrtek sestal z Barcelono in govoril o prestopu Griezmanna za nižjo ceno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice