Šport > Nogomet
992 ogledov

Zaplet: Atlético od Barcelone za Griezmanna zahteva še 80 milijonov evrov več

antoine griezmann Epa
Nekaj posla bodo znova dobili tudi odvetniki.

Barcelona je uradno že objavila prestop francoskega nogometnega zvezdnika Antoina Griezmanna. Ta je s Katalonci sklenil petletno pogodbo, Barca pa ga je odkupila za 120 milijonov evrov, toliko je znašala odkupna klavzula v francozovi pogodbi z Atleticom. Klub visoki odškodnini v Madridu nizo zadovoljni, zahtevajo namreč še 80 milijonov evrov več, svoj prav pa so pripravljeni zagovarjati tudi na sodišču.

V Atleticu so prepričani, da se je Griezmann za prestop v Barcelono dogovoril že marca, kar je proti pravilom, takrat pa je odkupna klavzula znašala še 200 milijonov. Za 80 milijonov se je sicer znižala 1. julija, Griezmann pa je svoj odhod iz kluba sporočil že 14. maja.

Coutinho Messi Barcelona Valencia Barcelona Šport Najdražjemu igralcu odvzeli številko, želijo ga prodati, a ...

"Atletico Madrid je prepričan, da je glede na dejanja, ukrepe in početje igralca, do prekinitve pogodbe prišlo že pred koncem minule sezone. Zato je klub že začel izvajati pravne procedure, da bi zaščitil svoje pravice in interese," so v madridskem klubu zapisali v izjavi za javnost.

Barcelona je v tem prestopnem roku sicer že kupila Nizozemca Frenkieja de Jonga za 75 milijonov.

Barcelona Prihod Šport Barcelona ima novega igralca za 120 milijonov

Že v preteklosti se je sicer večkrat dogovarjala z nogometaši, ko so ti imeli še veljavne pogodbe s svojimi klubi; Cesc Fabregas, Philippe Coutinho, Ousmane Dembele, zdaj pa Griezmann in Neymar, se kljub temu, da se Barca z njihovimi klubi uradno (še) ni dogovorila za prestop, preprosto niso pojavili na treningih in pripravah svojih ekip ter izsiljevali svoj odhod v Katalonijo.

 

Komentarjev 1
  • Avatar Istarissa
    Istarissa 01:13 14.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>>> www.Bredhot.Com