Šport > Nogomet
3347 ogledov

Najdražjemu igralcu odvzeli številko, želijo ga prodati, a ...

philippe coutinho Epa
Zvezdnik Barcelone preživlja težke čase.

Barcelona je včeraj potrdila, da se v Katalonijo iz madridskega Atletica seli Antoine Griezmann. Katalonski velikan je za francoskega napadalca aktiviral odkupno klavzulo, ki je znašala 120 milijonov evrov. A visoka odškodnina terja tudi davek. Pri Barceloni se tako na vse pretege trudijo prodati Brazilca Philippa Coutinha, ki je še vedno najdražji nakup kluba v zgodovini.

Brazilec je po poročanju nekaterih medijev že ostal brez številke, njegovo sedmico naj bi namreč dobil Griezmann. A težava za Barco je, ker nihče ne namerava plačati vsaj podobne vsote, kot jo je Barcelona ob prestopu Coutinha iz Liverpoola. Katalonci so pred letom in pol odšteli 135 milijonov evrov, plačati pa bodo morali še dodatnih 20, če bo nogometaš zbral še 26 nastopov. Temu se želijo pri Barci na vsak način izogniti.

Barcelona Prihod Šport Barcelona ima novega igralca za 120 milijonov

Za Coutinha naj bi se nekaj časa zanimali pri PSG, še zlasti ob negotovi situaciji z Neymarjem, ki si želi tako kot Griezmann izsiliti odhod v Barcelono, a Parižani po zapisih v Mundo Deportivu še niso poslali poslali nobene ponudbe. Zainteresiran je tudi Manchester United, vendar Brazilec kot nekdanji ljubljenec navijačev Liverpoola ne želi zaigrati na osovraženem Old Traffordu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice