Šport > Nogomet
5197 ogledov

Barcelona ima novega igralca za 120 milijonov

Antoine Griezmann Profimedia
Pri Barceloni so dočakali veliko okrepitev.

Po pisanju priznanega francoskega športnega medija L'Equipe so pri Barceloni aktivirali odkupno klavzulo, ki jo je imel Antoine Griezmann pri madridskem Atleticu. Ta znaša 120 milijonov evrov. Osemindvajsetletni Francoz je tako praktično že član katalonskega velikana.

Uradne potrditve v četrtek še nismo dočakali, a naj bi imel francoski reprezentant na začetku naslednjega tedna že predstavitev na stadionu Camp Nou.

Griezmann je svoj odhod iz kluba navijačem Atletica sporočil že po koncu minule sezone kar z videosporočilom na socialnih omrežjih, prvi favorit za njegov novi klub pa je hitro postala Barcelona. A vse skupaj ni potekalo gladko.

Potem ko so se v medijih pojavile informacije, da je francoski napadalec sodelovanje z Barco dogovoril že v marcu, so pri Atleticu napovedali posledice za katalonski klub in napadalca. Olje na ogenj je pred kratkim dodal tudi igralec, saj se ni želel udeležiti začetka priprav, čeprav je imel še vedno veljavno pogodbo z madridskim klubom.

Atletico je zavračal Barcelono, tej pa ni preostalo nič drugega, kot aktivacija odkupne klavzule. To je po pisanju Francozov zdaj tudi storila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice