Šport > Nogomet
1095 ogledov

Najnovejša okrepitev Barcelone se osramotila na prvem treningu

Antoine Griezmann Profimedia
Izjemni Francoz se je znašel v središču pozornosti, potem ko se je na prvem treningu v Barceloninem dresu pošteno osmešil.

Antoine Griezmann je po svojem 120 milijonskem prestopu iz Atletica Madrid v Barcelono postal drugi najdražji nakup Blaugrane vseh časov, saj je z drugega mesta izpodrinil svojega rojaka, Ousmaneja Dembeleja, ki po dveh slabih sezonah še mora dokazati, da je bil vreden vsega tega denarja.

antoine griezmann Po 120 milijonih Šport Zaplet: Atlético od Barcelone za Griezmanna zahteva še 80 milijonov evrov več

Prav tako kot pri Dembeleju pa se tudi kariera Griezmanna pri katalonskem velikanu ni pričela najbolje. Njihova najnovejša okrepitev se je namreč pošteno osramotila na svojem prvem treningu z novimi soigralci.

Griezmann tako svoje epizode pri Barceloni ni začel na najboljši način, toda izjemni Francoz, ki je lansko sezono za Atletico Madrid na 47 tekmah dosegel kar 21 zadetkov ter 17 asistenc, bo imel kmalu svojo priložnost, da vodstvo kluba prepriča, da je bil njegov nakup upravičen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice