Šport > Nogomet
1266 ogledov

Želeli so si ga PSG, Barcelona, Manchester United, Bayern, a izbral je...

Matthijs De Ligt Epa
Mladi Nizozemec je izbral Juventus.

Serijski italijanski nogometni prvak Juventus je v svoje vrste le pripeljal mladega nizozemskega branilca Matthijsa de Ligta. Ta je že opravil zdravniške preglede v Torinu in bo podpisal petletno pogodbo.

De Ligt, ki je prestopil iz Ajaxa za 75 milijonov evrov, bo dobil 7,5 milijona evrov na sezono in še dodatne 4,5 milijona evrov z različnimi dodatki in bonusi. Šele 20-letni branilec je bil ena glavnih tarč Juventusa v tem prestopnem roku, potem ko sta se poslovila Andrea Barzagli in Martin Caceres.

Za Nizozemca so se zanimali tudi Paris Saint-Germain, Barcelona, Manchester United in Bayern München.

 

Štulčeva Parma predstavila novo veliko okrepitev

 

Novega soigralca je dobil tudi Leo Štulac pri Parmi. Ta si je od milanskega Interja izposodila krilnega igralca Yanna Karamoha, ki ga bo ob koncu sezone tudi odkupila. Zanj bo plačala 13 milijonov evrov. Enaindvajsetletni Karamoh, ki je v minuli sezoni igral kot posojen v Bordeauxu, je s Parmo podpisal štiriletno pogodbo.

Pred tem je Parma pripeljala tudi že Hernanija in Vincenta Laurinija ter od Napolija odkupila Roberta Ingleseja, Alberta Grassija in Luigija Sepeja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice