Šport > Nogomet
1906 ogledov

Interjevi navijači se na epski način pošalili z Juventusom

Inter : Juventus
1/5
Navijači Interja so si na prvenstveni tekmi proti Juventusu dali duška ter Staro damo spomnili, kako jih je nedavno "opral" Ajax.

Inter in Juventus sta se na slovečem derbyju d'Italia razšla brez zmagovalca z rezultatom 1:1. Navijači Nerazzurrov pa so na tekmi izkoristili priložnost, da se na izviren način pošalijo s Staro damo, katero je v Ligi prvakov izločil nizozemski Ajax.

Inter je sicer povedel že v sedmi minuti, ko je Juventusov vratar Wojciech Szczesny napačno ocenil močan udarec Radje Nainggolana. Končni rezultat pa je v 62. minuti postavil Cristiano Ronaldo z natančnim udarcem v vratarjev bližnji kot.

Inter : Juventus | Avtor: Profimedia Profimedia

Portugalec je tako dosegel že svoj 600. klubski gol v karieri, v kateri je igral za Sporting Lizbono, Manchester United, Real Madrid in Juventus. Z novim zadetkom je tudi še dodatno začinil boj za najboljšega strelca lige, kjer se z 20 zadetki nahaja le za Fabiem Quagliarello, ki je dosegel en gol več.

Inter : Juventus | Avtor: Profimedia Profimedia

Samir Handanović je za Inter, ki se v prvenstvu nahaja na tretjem mestu s štirimi točkami pred četrto Romo, branil celotno tekmo in je bil ob edinem zadetku Bianconerov nemočen. Juventus si je že pred nekaj krogi zagotovil naslov.

Inter : Juventus | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice