Šport > Nogomet
4400 ogledov

"Zidane, lahko te je sram"

zidane EPA
Nogometašev agent ima odgovor za trenerja madridskega Reala.

"Bale ni igral, ker je tik pred odhodom. Če bi lahko odšel jutri, toliko bolje. Nič osebnega nimam proti njemu, a pride čas, ko je treba sprejeti določene odločitve. Potrebujemo spremembo. Odhod je odločitev trenerja in nogometaša, ki se zaveda svoje situacije. Stvari se bodo uredile v 24 ali 48 urah. To bo dobro za vse," je o statusu zvezdnika Garetha Bala po prijateljski tekmi Reala z münchenskim Bayernom dejal trener španskega velikana Zinedine Zidane.

Njegova izjava v taboru valižanskega nogometaša ni bila dobro sprejeta. "Sramotno je, da Zidane tako govori o nekom, ki je toliko storil za Real. Če bo Gareth odšel, bo to storil le v primeru, da bo to v njegovem interesu in nima zveze z odganjanjem, ki si ga je privoščil Zidane. Moralo bi ga biti sram, ker tako govori o Garethu," se je javil igralčev agent Jonathan Barnett.

Bale je član Reala od leta 2013, zaslužen pa je za vsaj dva od štirih naslovov v ligi prvakov, ki jih je kraljevi klub osvojil v tem obdobju. Ima zelo bogato pogodbo do leta 2022

Zaradi svojega ravnanja si je Zidane prislužil nekaj slabe volje tudi pri nekaterih nekdanjih nogometaših. "Zidane, povej nam, zakaj tako podcenjevalno govoriš o Balu, ki je bil pomemben del vseh tvojih trenerskih lovorik? Povej nam, da je za vsem nekaj več, kar ne vidimo. Če ne ... je to slab primer vodenja," se je oglasil nekdanji norveški reprezentant Jan Aage Fjortoft, ki je zdaj zelo priznan strokovni sodelavec medijskih hiš.

Komentarjev 1
  • Avatar Reidistella
    Reidistella 01:35 22.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice