Šport > Nogomet
2167 ogledov

Barca ponudila 100 milijonov in kar seznam igralcev za Neymarja

neymar Epa
Na potezi je zdaj pariški klub.

Brazilski zvezdnik Neymar že nekaj časa želi izsiliti odhod iz Pariza, njegova prva želja pa je vrnitev v Barcelono. Ta je pred dvema letoma zanj prejela rekordnih 222 milijonov evrov, Parižani pa poskušajo zdaj v čim večji meri povrniti svoj vložek.

Po poročanju nemške podružnice medijskega giganta Sky so zdaj Katalonci v francosko glavno mesto poslali še eno ponudbo. Z njo Barcelona za Neymarja ponuja 100 milijonov in dva igralca, ki pa si ju lahko Parižani sami izberejo. Na seznamu je namreč šest imen, med njimi so se znašli Ivan Rakitić, Philippe Coutinho, Nelson Semedo in Malcom ter še dva igralca, ki pa ju Nemci poimensko niso navedli. Po poročanju ostalih medijev naj bi bil na seznamu tudi Ousmane Dembele.

Bogati šejki iz Pariza naj bi že razmišljali, da bi ponudbo sprejeli, saj si v klubu ne želijo zadržati nezadovoljnega zvezdnika. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice