Šport > Nogomet
2822 ogledov

Barça In PSG le našla način za selitev Neymarja

neymar Epa
V Parizu vse manj priljubljeni Brazilec naj bi bil pred vrnitvijo v Katalonijo.

Pri običajno dobro obveščenem Sportu so zapisali, da bi lahko Neymar v kratkem času znova oblekel dres Barcelone. Ta sicer trenutno nima dovolj denarja za nakup brazilskega napadalaca, saj je v tem prestopnem roku že odštela 235 milijonov evrov, samo Antoine Griezmann in Frenkie de Jong sta skupno stala 195 milijonov.

PSG je doslej zavrnil vse predloge Barce, ki mu je ob denarju v zameno ponujala tudi nekaj igralcev, zdaj pa naj bi prišlo do sprejemljive rešitve za oba velikana. Zvezdnik naj bi v tej sezoni v španskem prvenstvu nastopal kot posojeni nogometaš, naslednje leto pa bo morala Barcelona obvezno in kar globoko seči v žep.

Parižani se trenutno želijo na vse načine rešiti Neymarja, ki je v zadnjih tednih povzročil velik nemir v klubu in se med drugim tudi sprl s športnim direktorjem Leonardom. V pariškem klubu so nekaj časa sicer zavračali pogovore s katalonskim klubom, saj naj bi odkrili, da je Barcelona od Neymarja zahtevala naj s svojimi dejanji še naprej razburja vodstvo PSG-ja in si tako zmanjšuje ceno. Brazilec se je na vsak način odločen vrniti na Camp Nou, za ta korak je pripravljen sprejeti tudi precej manjšo plačo kot jo ima v francoskem glavnem mestu. 

Camp Nou Navijači jezni Šport Šok v Barceloni, odšel največji talent

Pred dvema letoma je Neymar sicer izsilil odhod v nasprotno smer, PSG pa je zanj odštel 222 milijonov evrov. Gre za rekordno vsoto ob prestopih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice