Šport > Nogomet
1327 ogledov

Odhaja pomemben član pri osvojitvi treh evropskih naslovov

keylor navas marcelo Epa
Real Madrid bo zamenjal za PSG.

"Keylor Navas bo v ponedeljek podpisal za PSG," so zapisali pri španskem športnem gigantu Marca, ki je ponavadi dobro obveščen o dogajanju pri madridskem Realu.

Kostariški vratar je v kraljevi klub prestopil pred petimi leti, tik po tem, ko se je izkazal na svetovnem prvenstvu v Braziliji. Zdaj je zahteval menjavo okolja, saj je trener Zinedine Zidane vlogo prvega vratarja namenil Thibautu Courtoisu. 

Keylor Navas je z Realom osvojil tri evropske naslove, v vseh treh naskokih na naslov v ligi prvakov pa je Kostaričan sodil med ključne može svojega kluba. Kljub temu so se v Madridu odločili med vratnici pripeljati še večjega zvezdnika, v minuli sezoni pa je bil tako prvi čuvaj mreže v španskem glavnem mestu belgijski reprezentančni vratar. 

PSG bo za Navasa, ki je v petih letih osvojil 11 lovorik z Realom, odštel 15 milijonov evrov, za leto dni pa se bo na posojo v Madrid preselil tudi vratar Alphonse Areola. Navas bo v naslednjih treh letih v Parizu zaslužil okoli 20 milijonov evrov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.