Šport > Nogomet
10426 ogledov

Ramos si niti v sanjah ni mislil, da bo tako slabo

sergio ramos Epa Velik del dokumentarnega filma bo namenjen tudi njegovi razkošni poroki.
Kapetan mardidskega Reala se zaveda, da si za snemanje dokumentarnega film ne bi mogel izbrati slabšega trenutka.

Branilec španskega velikana Sergio Ramos je v pretekli sezoni veliko časa preživel pred kamero. V sodelovanju s podetjem Amazon Prime je namreč snemal osemdelni dokumentarni film o njegovem življenju.

sergio ramos Razkošno Šport Poroka leta je imela astronomski račun, a se je Ramos izognil plačilu

Ramos je za potrebe dokumentarca odprl vrata svojega domovanja in se za več mesecev odrekel zasebnosti. V filmu se bodo prepletali prizori iz družinskega in profesionalnega življenja. Še zlasti v slednjem pa mu v zadnjem letu ni šlo vse po načrtih.

Imel je konkretno smolo, da se je snemanje začelo tik pred njegovo najslabšo sezono v zadnjih letih. Ker mu je bila televizijska ekipa vseskozi za petami, je v objektiv ujela tudi številna razočaranja, ki jih je doživljal na zelenicah.

sergio ramos Karma je p..... Šport Neverjetno, kaj je počel Ramos ob katastrofi Reala

Real Madrid je sezono v domačem prvenstvu sklenil šele na tretjem mestu s kar 19 točkami zaostanka za Barcelono. Za nameček je izgubil dvoboj z mestnim tekmecem, ki je ligaško sezono končal na drugem mestu z osmimi točkami več od belega baleta.

Real je v La Ligi zabeležil kar 12 porazov na 38 tekmah,

V ligi prvakov je Madridčane v osmini finala izločil Ajax, v polfinalu španskega pokala pa so doživeli blamažo proti Barceloni. Edina uteha je bila tako zmaga v finalu svetovnega klubskega prvenstva.

"Lanska sezona je bila ena mojih najtežjih, tako profesionalno kot zasebno. V mojem primeru gredo te reči z roko v roki. Ko ne osvojiš nobene lovorike, razen klubskega SP, ima to negativen vpliv na tvoje vsakodnevno razpoloženje," je priznal 33-letnik. 

In prav to razpoloženje so vseskozi beležile Amazonove kamere.

sergio ramos Poroka leta Šport Tako se ženijo bogataši

"Ko izgubiš, ti ni do večerje z ženo ali igre v parku z otroci, ampak iščeš uteho v domačem zavetju. Ko smo odprli naša vrata Prime Videu, da bi skupaj posneli dokumentarec, si nismo predstavljali, da bo sezona tako slaba," je priznal branilec.

Sergio Ramos | Avtor: Epa Epa
Povedal je še, da je z dokumentarnim filmom sicer zadovoljen, veseli ga tudi, ker je iz posnetkov razvidno, kako čustveno s soigralci dojemajo poraze. Ljudje bodo s tem dobili dober vpogled, koliko jim pomeni ta klub. "Všeč mi je, da bodo ljudje priča naši izkušnji. Želim, da vidijo, kako besni smo po porazu," je dodal.

Pri 33 letih se legendarni branilec počasi bliža jeseni kariere, a pokoj ga za zdaj ne zanima. "Vsaj še nekaj let se vidim pri Realu. Temu sem posvetil ogromno truda. Vzdržujem fizično pripravljenost in sodelujem z najboljšimi kondicijskimi trenerji. Še naprej se vidim v vlogi vodje ekipe, tako reprezentančne kot klubske. Želim osvajati lovorike. Ne vem, kaj bo prinesel jutri, a želim ostati v športu. Ne izključujem niti trenerskega poklica. Bomo videli," je sklenil Ramos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice