Šport > Nogomet
1725 ogledov

Real Madrid izkazal veliko zaupanje v Slovenca

Saša Kolman Profimedia
Nogometni velikan iz Madrida ceni slovensko trenersko znanje.

Slovenski nogometni trener Saša Kolman, ki je bdel nad mladinci Gorice, bo prevzel vodenje nogometne akademije slovitega Real Madrida v Združenih arabskih emiratih, je na svoji spletni strani potrdil slovenski nogometni drugoligaš.

luka dončić Zvestoba do groba Šport Luka Dončić je sinoči slavil

Kolman je v Gorico prišel lani septembra, in sicer kot pomočnik glavnega trenerja, aprila pa je prevzel vajeti članske ekipe.

Njegovo dobro delo v vlogi pomočnika in tudi glavnega trenerja ni ostalo neopaženo. V letošnji sezoni je prevzel vodenje mladinske selekcije v nogometni šoli ND Gorica in s svojim širokim in poglobljenim nogometnim znanjem začel zalagati mlade upe plavo-belega kluba.

traktor Maksimir Zagreb BBB Vojna vozil Šport Hrvati na kontroverzno srbsko potezo odgovorili z enako mero

"Zagotovo gre za nov izziv in tega se veselim. Odhajam v tujino in imel bom čast biti del svetovno znanega kluba. To vidim kot nagrado, da v temu poslu vztrajam, kljub padcem. Vsem mladim trenerjem in tudi igralcem svetujem, naj vztrajajo ter se ne predajo ob prvi, drugi ali tretji prepreki. Zelo sem vesel, da sem dobil to priložnost in zagrabil sem jo z obema rokama, saj ni lahko postati del tako znanega kluba, kot je Real Madrid," je povedal Kolman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice