Šport > Nogomet
1351 ogledov

Popoln preobrat v primeru Garetha Bala

gareth bale zinedine zidane Epa
Potem ko ga je Zinedine Zidane takorekoč podil iz kluba, je zgodba dobila nepričakovan preobrat.

Francoski strateg na klopi belega balet je med poletnimi pripravami dvignil ogromno prahu z izjavo, da bi se želel po hitrem postopku znebiti nekoč najdražjega igralca na svetu Garetha Bala.

"Čim prej, tem bolje," je o prestopu Valižana izjavil Zinedine Zidane.

Bale ni zaigral na prijateljski tekmi z RB Salzburg, prav tako se ni udeležil potovanja v Nemčijo, kjer se je kraljevi klub udeležil turnirja Audi Cup.

Medtem ko so nogometaši Reala v trening centru Valdebebas pripravljali taktične strategije in vpijali Zidanove modrosti, je bil Bale prepuščen individualnemu delu. To se je vleklo več ednov, nato pa so se stvari nenadoma obrnile na glavo.

Čeprav se je zdelo, da Bale pod nobenim pogojem nima prihodnosti v Madridu, se je s poškodbo Edena Hazarda vse spremenilo. "Bale bo ostal z nami," je po tekmi s Celto, na kateri je Bale odigral 75 minut, povedal Zidane.

"Vsi skupaj moramo ohraniti pozitivno miselnost. Osredotočiti se moramo na sezono, ki je pred nami. Hazardova poškodba je bila smola za nas, vendar to ni vplivalo na odločitev, da bo Bale zaigral v začetni enajsterici," je dodal francoski strateg.

Balova prihodnost je bila vroča tema poletnega prestopnega roka,  vendar bo 30-letnik, kot vse kaže, ostal član Real Madrida.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.