Šport > Nogomet
1045 ogledov

V severnem Londonu infarkten obračun lokalnih rivalov

Arsenal Tottenham Epa
S tekmama v Liverpoolu in Londonu se je končalo četrto kolo elitne angleške nogometne lige.

Na stadionu Emirates je Arsenal pričakal sosednji Tottenham. V severnolondonskem derbiju zmagovalca ni bilo (2:2), srečanje pa je, kot ponavadi, prineslo veliko razburjenja.

Po prvem polčasu je kazalo na zmago gostov, ki so vodili z 0:2. Že v uvodu srečanja je odbito žogo v mrežo potisnil Christian Eriksen, v 40. minuti je z bele točke prednost povišal Harry Kane. "Topničarji" so še pred odmorom uspeli znižati, lepo je zaključil Alexandre Lacazette.

Drugi polčas je bil v znamenju napadov Arsenala. Le-te je kronal Pierre-Emerick Aubameyang v 71. minuti in domačinom prinesel remi.

Adria Airways Ekstremna zamuda Šport Slovenski zvezdnik izlil bes na Adrio Airways

V edini preostali nedeljski tekmi je Everton doma ugnal Wolverhampton (3:2) in se utrdil v zgornji polovici lestvice.

Že v soboto je vodilni Liverpool v gosteh premagal Burnley (0:3) in ostal edina stoodstotna ekipa prvenstva. Branilec naslova Manchester City je gladko nadigral Brighton (4:0) in ima še naprej dve točki zaostanka za moštvom z Anfielda.

Ponovno sta brez zmage ostala Chelsea in Manchester United. Londonski modri so doma izpustili prednost dveh golov proti Sheffield Unitedu (2:2), medtem ko "rdeči vragi" v gosteh niso uspeli streti Southamptona (1:1).

Alexis Sanchez Tržnica Šport Handanović spet združil moči s slovitim Čilencem

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.